Opšta hirugija

Najsavremenije reoblikovanje lica i tela bez noža

20140729_194952-1Radiofrekventna terapija je najefikasnija neinvazivna estetska tehnologija današnjice .Ona omogućava selektivno tretiranje dubljeg dermalnog i subdermalnog sloja kože pa se istim uspehom postižu različiti efekti na licu i telu. Koža lice se zateže bez hirurškog noža i operacije a na telu se postiže gubitak masnog tkiva i mršavljenje koji se meri u centimetrima.
Exillis radiofrekventni RF aparat koji ima jedinstvenu kombinaciju viskokofrekventnih monopolarnih radio talasa i terapiskog ultrazvuka ,uz sistem za kontrolu zagrevanja tkiva.Time se Exillis RF terapija izdvaja od ostalih tehnologija po efikasnosti i bezbednosti –karakteristike koje su aparatu donele prvo mesto u konkurenciji na sajmu Aestethic Show 2012.Boston.Tehnologija nudi veliku satisfakciju klijentima jer je komforna bezbolna , samo četiri tretmana daju uočljive i dugotrajne rezultate.
REMODELIRA LICE I SMANJUJE BORE.Zajedničko dejstvo radio –talasa i ultrazvuka dovodi do mehaničkih promena n akolagenim vlaknima .Time se otpočinje prirodni proces odnavljanja kože. Struktura kože se obnavlja ,bore se redukuju koža se zateže lice se reoblikuje , ten postaje baršunast.Odlične rezultate daje u zoni gornjih i donjih kapaka , zoni podvaljka , vrata , čela i nazolabijalnih brazdi. Za postizanje dugotrajnih rezultata potrebno je uraditi 4 tretmana na 7 do 10 dana.
SMANJUJE OBIM I REOBLIKUJE TELO.Radiofrekventna tehnologija kombinovana sa ultrazvukom mehanički deluje na potkožno masno tkivo , omogućava separaciju grupisanih masnih celija zagreva ih i topi na razlicitim nivoima počev od dublje do površnije masti pa do zatezanja kože .Time se postiže dugotrajno smanjenje obima ,uklanjanje masnih naslaga i celulita i zatezanje kože.
Potrebno je uraditi 4 do 6 tretmana na 7 do 10 u zavisnosti od debljine masnog tkiva.
Efekti Exillis Radiofrekventnog aparata su odlični dovode do neoperativnog gubitka neželjene masti na odredjenim delovima tela gde se mast nakuplja dovode do zatezanja kože, redukcije bora i neoperativnog fejs liftinga.Ovom metodom se mogu izbeci hirurske intervencije liposukcije i fejsliftinga ili odloziti da duži vremenski period.

 

 

Podeli